måndag 3 oktober 2011

Söndag i stan

Blev som sagt en tur till stan igår. Första stoppet blev på IKEA för lite lunch. Blev budgetvarianten (dels för att Felizia ville ha korv och dels för att vi inte orkade med kön där uppe). Kändes som ett klokt beslut. Gick upp för att värma Jazmines lunch och där var det mer eller mindre kaos... Massvis med folk och trasig diskmaskin.

 Jazmine roar sig i väntan på sin mat
Den obligatoriska glassen efter korven :-)

Vi funderade över om vi behövde handla något på IKEA. Men med tanke på allt folk så var svaret ganska enkelt :-) Robert gick däremot upp och skrev ut vår köksritning (hade glömt den hemma) så vi hade bänkskivemåtten när vi skulle till Bauhaus.

Vi andra passade på att besöka barnavdelningen för lite lek

Snart somnar jag... (en knapp minut senare sov hon)

Efter IKEA styrde vi alltså mot Bauhaus. Vi tittade på sänglampa. Vill ha en som är dimningsbar så det slipper vara så ljust under natten när Jazmine vaknar. Fanns några olika att välja på. Var väl ingen som var sådär självklar men en förpackning fick följa med hem i alla fall.
Blev även en stor hink väggfärg samt en mindre burk grundfärg (till den träpanel (typ två små brädor eller nåt...) som är utbytt ute).
Tanken var att vi skulle kolla på prisuppgift för måttbeställda bänkskivor till köket. Men de har tydligen inte kommit igång med det efter ombyggnationen. Så får bli en ny sväng till IKEA och beställa därifrån.

Nästa stopp blev på Gränby C. Den reglerbara resåren på de jeans Felizia hade på sig gick sönder när vi var på Bauhaus (vilket hon tyckte var jättekul och visade rumpan ett antal gånger, jag och Robert tyckte inte det var lika kul...) så blev ett besök inne på H&M för att köpa ett skärp. Det blev ett silvrigt/glittrigt med Hello Kitty.
Sen in på Åhléns för att köpa en present. "Råkade" dessutom bli en långärmad tröja och ett par strumpbyxor (båda med PIppi) till Felizia :-)
Efter ett kort besök på Kvantum åkte vi den korta biten hem till Roberts föräldrar där vi skulle äta middag.
Blev fullt hus. Roberts båda bröder, Daniel och Magnus, och Magnus sambo Lotta kom också. Felizia var glad att träffa dem allihop. Jazmine var lite mer skeptisk... Men lyckades vara hos de flesta en stund utan att gråta iaf :-)

Det var vår söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar