torsdag 28 juli 2016

Winztons ridpremiär

När tjejerna red igår så blev Winzton väldigt nyfiken - han var uppe på Elins och Peters altan med Robert och ropade och pekade när han såg att Felizia och Jazmine red på ridbanan. Robert kom ner med honom och de tittade på.

När tjejerna var färdiga så fick Winzton låna Jazmines hjälm och sitta upp en stund på Nisse. Han var sisådär halvnöjd när Nisse stod stilla, tyckte mest att den där saken på huvudet var lite jobbig ... ;)  Men när Nisse började gå då blev det annat. Winzton log med hela ansiktet och skrattade - var ju superkul att rida!




Han fick skritta ett varv innan vi ställde upp och tyckte vi var klara. Men nehej, det tyckte inte Winzton. Efter att ha sett hur Felizia och Jazmine gör (antar jag) så började han "flaxa" med benen och smacka med munnen - han ville rida mera! Men det fick räcka för den här gången.

När vi var i stallet för att göra hästarna redo för att gå ut i hagen så ville Winzton gärna klappa och mata Ina och Nisse med lite hö - det var roligt när de tog maten ur handen på en :)

Hoppas han kommer att fortsätta att tycka om hästar och ridning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar