måndag 30 januari 2017

Vabbelivab

Det är så pass längesen att jag inte ens minns när det hände senast ... men idag har jag vabbat. Tror inte att jag var hemma för sjukt barn en enda dag under åren på Liljefors (var dock tvungen att åka hem vid ett tillfälle då Robert vabbade för Jazmine och själv blev dålig) i alla fall.

Det är Winzton som är sjuk. Inte jättesjuk, eller jo idag har han varit väldigt hängig men inte "supersjuk". Hostig och förkyld har han ju varit ganska så länge, men varit pigg och mått bra i övrigt. Förra veckan var de väldigt få barn på hans avdelning på förskolan (bara 3 på onsdagen och 2 på torsdagen ... ) och i tors em slog febern till även mot vårt lillhjärta.
Men inte så att han har varit sjuk dag ut och dag in sedan dess, nej han har varit feberfri på dagarna och mått precis som vanligt (pigg, ätit bra, osv) men återfått febern på sen kväll/tidig natt.
Så har hela helgen varit, men natten till idag var annorlunda - han mådde helt okej under natten (klagade bara på magknip ett par gånger) men fick feber i morse. Dagen har också varit tvärtemot övriga dagar - inte haft så stor matlust över huvud taget och varit väldigt trött och hängig. Han sov 3 timmar på fm/lunch, 1-1,5 timme på em/tidig kväll och sover sedan någon timme i sin säng. Hostan har blivit lite "segare" så har börjat ge Mollipect och hoppas det ska hjälpa (i kombination med astmamedicinen).

I morgon är det Robert som är hemma igen, allt som vanligt så med andra ord :)  Brukar ju vara han som vabbar, men eftersom de går över till det nya företaget på fredag (mån, tis är sista arb.dagarna på Securitas) så ville han jobba någon av de dagarna.

Men var helt okej att vara hemma med lillgos idag, förutom att man blir väldigt seg. Det sistnämnda kan iofs vara ganska så okej, men man tänker ju att man ska hinna så mycket, haha.

Anna Wahlströms foto.

Nu hoppas vi att han snart är frisk igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar