torsdag 2 augusti 2012

Båtutflykt

Grisslehamn - Eckerö t/r med barnen och annat trevligt sällskap idag. Var en lite seg morgon, är ju inte direkt van att gå upp före 6.30 (men bra att träna inför jobb nästa vecka) men efter en dusch o lite frukost i magen var man ju nästan människa igen.

Bilresan till båten gick bra - Jazmine sov nästan hela vägen och Felizia tyckte de var roligt med alla backar.

Snart på båten


Väl på båten gick vi först ut en stund innan vi letade rätt på lekrummet och ett ledigt bord att fika vid. Det första var ju lätt, det andra tog lite längre tid...men till slut så.


Vågar sitta bredvid morbror Johan en liten stund i alla fall :-)




Måste bara växa lite till, sen så :-)



Barnen trivdes i lekrummet så blev ett antal besök där under resan. :-) Jazmine tyckte det var roligt att leka i delen för de större barnen, och klarade det ganska bra (oavsett så var hon nöjd iaf :-) ). Tyvärr blev det inga bilder därifrån.
Något annat som var väldigt populärt hos Felizia och Valle var att spela på automater...kan tro det jag - de vann ju hela tiden! Inte så lite pengar heller... Ibland har man tur :-)


En del av storvinsten!

När de större barnen roar sig med spel hittar Jazmine annat att leka med... :-)

Spännande att sitta och titta på vattnet




På hemresan fick vi efter en stunds väntan tillräckligt många platser i buffén för att alla skulle få plats att äta. Var väl inga kulinariska läckerheter men smakade okej. Och så får man ju dessert, något man nog inte skulle ta annars :-)




Tog ett tag att äta så blev väldigt tajt med tid i taxfreen. Tittade runt lite men köpte faktiskt ingenting (förutom 2 lådor öl till Elin (hon köpte själv också, men behövde mer (nej hon ska inte ha allt själv, vankas festligheter))

Felizia vill åka igen (hon vill spela mera...) så förhoppningsvis kommer vi iväg på en badtur till Eckerö någon helg längre fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar