söndag 22 september 2013

Avslutning på fotbollslekis

Det gick bra att gå upp i morse, i alla fall för en av oss - Jazmine - som låg och ropade i sin säng redan 6.50 ... Är inte alltid hon "orkar" (läs: vill) gå upp själv och det känns enklast att gå upp till henne då (annars skriker hon bara högre). Vet att det inte är det bästa och att hon "aldrig kommer lära sig", men eftersom hon nu sover utan blöja så vill jag inte riskera att hon ligger kvar till det är för sent för ett toalettbesök (hon sover hela natten utan att gå upp och kissa).
Felizia var inte lika morgonpigg som igår (då var hon uppe före 7) men det tog inte alltför lång tid att väcka henne.
 
Vid 8.30 var vi på plats för samlingen till lekisavslutningen. Tjejerna blev snabbt indelade i 2 lag och fick sedan börja värma upp.
 
Skotträning
(är ju inte direkt någon snabbknäppande kamera på mobilen, men hade jag haft en sådan hade jag fått med målet som hon gjorde på det här skottet :) ) 
 
Vid 9 var det dags för match - "riktig" 5-mannamatch. Var lite skillnad mot vad de är vana vid från lekisträningarna men det gick väl bra ändå. De spelade ca 2x20 min och Felizias lag vann med 10-2 (eller nåt sånt). Hon var inte inblandad i något mål men nuddade i alla fall bollen en gång ... ;) Men sprang gjorde hon :)

 
 
Tackar motståndarna för matchen

 
Efteråt så bjöds Felizia, Matilda och alla de andra tjejerna på saft och bulle


Fick även ett diplom och en tablettask
 
Nu var det då alltså slut på fotbollen. Får se hur det blir framöver ... Kanske provar på någon annan idrott till våren, men Felizia får såklart tycka till och välja själv. Det här året satsar vi nu "bara" på ridningen och simskolan :)
 
Eftersom det var en så pass tidig samling och matchtid så hade vi ju resten av dagen kvar. Efter att ha varit hemma och duschat och bytt kläder så åkte vi in till stan. Det blev först lunch på Ikea innan vi besökte ÖoB och sedan Biltema. På det förstnämnda stället så inhandlades mest en massa olika badrums- och städartiklar men även en paj-/bakform (formad som ett hjärta). Åkte till Biltema mest för att det låg på väg hem, och för att Felizia behövde ett nytt cykellås. Köpte även ett gäng flyttkartonger. Nej inte för att vi ska flytta utan för att packa urväxta kläder i.

Felizia hittade en ny cykel som hon provade. Behövs en ny till i vår ...
 
Hon var sååå nöjd och hade kunnat cykla fram och tillbaka i affären mååånga gånger :)
 
Ny vecka i morgon och lite är det väl som händer i alla fall:
Måndag: Renaulten ska in på verkstaden... Simskola för Felizia
Tisdag: Jag har lååång dag på jobbet - 7.45-20.00 (först hoppa in för en kollega på morgonen (börjar egentligen 9.00) och sedan hälsogruppsmöte och två (!) föräldramöten på kvällen (eftersom jag har alla klasser så bör jag gå på båda ... )
Onsdag: Robert får lön ;)
Torsdag: ??? Är säkert någonting då också men kommer inte på något just nu :)
Fredag: Jag får lön ;) Och så får jag gå till Fyrishov med ett gäng elever på förmiddagen. Kan bli spännande :)
Lördag: Ridning (hoppning?) för Felizia
Söndag: Hopptävling på ridskolan för Felizia
 
Vi hörs under veckan! Ha det gott så länge :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar