tisdag 3 september 2013

Feber, igen ...

I söndags var Jazmine sitt vanliga busiga jag och var pigg och höll igång hela kvällen hos mamma. Tog en stund innan hon somnade också, istället låg hon och pratade och sjöng.
Sedan vaknade hon vid 1 och var varm som en kamin ... Hon själv bad om att jag skulle "kolla öronen" (ta tempen) och visst hade hon feber - 39 grader dessutom :( Jazmine bad själv om medicin så hon fick en dos ipren och en stund senare blev hon lite piggare. Då kunde hon minsann få spela spel på min telefon, tyckte hon. Men nej. Då ville hon titta på Sean Banan på Roberts telefon istället. Nehej inte det heller. Nej men då var det väl bara att försöka sova då ;)
Klockan blev väl närmare 2.30 innan hon lyckades somna. Men själv hade jag svårt att komma till ro, men det vara bara att stiga upp vid kl 6 för att göra sig färdig för jobbet.
Eftersom Robert fortfarande var hemma när Jazmine vaknade så fick han välja mellan jobb eller vab (är i princip alltid han som vabbar, något vi har kommit överens om av olika anledningar (men han vill gärna vabba så han är inte tvingad på något sätt!) ) och han valde vab.
 
Under gårdagen så var Jazmine rejält hängig och vilade/sov större delen av dagen. Ringde vc på morgonen och fick en tid senare på em. Tydligen hade läkaren de träffade förra gången misstänkt at Jazmine hade lunginflammation (vilket vi inte fick höra något om!) men nu var det tydligen inget sådant. Läkaren undersökte ordentligt och det togs prover. Men allt såg bra ut. Skönt att det var så för en gångs skull! Sådana gånger känner man sig lite fjantig över att man ringer och får läkartid, men med Jazmines sjukdomshistoria så ringer man hellre en gång för mycket än en gång för lite.
Hon har klagat på magont de senaste dagarna och gjorde det även denna dag. Men läkaren tyckte magen kändes bra den också.
 
Idag har Jazmine varit piggare men hon får vara hemma i morgon också så hoppas vi att hon är fit for fight för att gå på förskolan på torsdag.
 
Blev belönad med plåster och en hammarhaj efter provtagningarna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar