torsdag 21 november 2013

Sjukstatus

Det går upp och det går ner vad gäller Jazmine och hennes "feber-förkylning". Igår var hon ganska pigg och febern låg på knappt 39 grader. Hon sov visserligen en stund på dagen, men det är ju inte så konstigt när man är sjuk.
Idag har hon varit betydligt segare. I natt sov hon lite småoroligt och när hon vaknade imorse så var hon gnällig och lite frusen. Hon somnade redan vid 10 och sov sedan lite av och till i 2 timmar. Emellan varven så har hon lekt och lagt pussel, men sedan behövt vila lite. På em så låg febern på 39,4 ... Hon fick alvedon men ett par timmar senare så ligger ändå febern på 38,6 :( Hon har varit frusen och gnällig hela kvällen. Och utöver det så är hon genomtäppt i näsan och hostig. Stackars lillskrutt!
I morgon lutar det åt ett besök på vårdcentralen. Vanligtvis så skulle man nog avvakta men med tanke på allt som varit i sjukdomsväg för Jazmine så känns som lika bra att ta tag i det redan nu, speciellt med tanke på att vi åker om 2 veckor. Hoppas hon är frisk då OCH hela den tid vi är borta!

Bilder som Robert skickat de här 2 dagarna



 
Min hosta består fortfarande, men nu känns det mer "bara" som rethosta. Känner mig piggare också, så verkar vara på rätt väg i alla fall. :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar