fredag 6 juni 2014

Hemma igen :)

I morse steg vi upp vid 03.50 för att göra oss i ordning och åka till Arlanda för att hämta mamma och Jazmine. De landade på utsatt tid, 04.45, men sedan tar det ju alltid en stund att få väskor och så, så vi fick vänta en stund, vilket Felizia tyckte var sisådär halvtråkigt ... ;)
 

Strax före 05.30 kom de ut genom dörrarna
 
Jazmine sprang till oss med ett stort leende. Den som fick första kramen var Felizia (hann inte fota) sedan var det min och Roberts tur. Långa, varma kramar fick man :)



Det var ju lite småkyligt där på morgonen, men en filt värmde gott

Efter att ha lämnat av mamma och hennes packning så kom vi till slut hem. Jag och Robert hade tänkt att vi alla skulle gå och lägga oss och sova/vila, men barnen tänkte annorlunda ... De satte sig direkt på hallgolvet och började leka. Felizia har hela tiden sagt att hon inte alls har saknat Jazmine utan att det varit lugnt och skönt att hon har varit bortrest, men liiite har hon nog saknat henne för de lekte i många timmar i morse :)  Vi vuxna lyckades i alla fall få lite sömn/vila.


Under dagen har vi mestadels varit ute och tjejerna har lekt där också. Men strax efter 14.30 tog krafterna slut hos lillhjärtat. Men inte så konstigt efter att ha vaknat 7.30 igår morse, hållit igång hela dagen igår, flugit 4 timmar i natt och sedan lekt hela dagen. Hon sov visserligen lite på planet och 10 minuter i bilen hem, men det räckte inte långt.

 
Innan det var middagsdags for jag och Felizia ut till Ängeby - hade bokat igenridning. Hon fick rida på Felix (det var lääängesen), vilket var nyttigt. Han var lite segstartad och hon fick jobba ordentligt med benen. De travade mycket, red lite olika ridvägar och på slutet blev det lite galopp.
 

Galopp x2
 
 
Elin hejar på i galoppen



Till middag blev det grillat och dagen till ära (nationaldag och allt :) ) så blev det jordgubbar med vaniljglass och/eller vaniljvisp till efterrätt


Pyjamasklädd Jazmine äter efterrätt. Härligt att ha vår älskling hemma igen! :)

 
Nu börjar ögonen bli sisådär lagom tunga ... riddags i morgon förmiddag för Felizia igen, så kanske börjar bli dags att "tänka på refrängen".
 
Någon som firat nationaldagen idag?
(har nog aldrig riktigt gjort det, men är ju härligt att få vara ledig i alla fall :) )




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar