onsdag 26 november 2014

Vecka 28

13 veckor kvar till beräknat datum. Men sätter inte så hög tilltro till att det "bara" är max 13 veckor kvar, tror snarare på någon vecka till ...
Magen växer så det knakar, men som jag fick veta hos bm förra veckan (och skrev om här) - det betyder ju inte att bebisen är så stor ... ;)

 
Full aktivitet är det för det mesta nu - mycket sparkar, buffar och kullerbyttor hit och dit. Det är alltid roligt att känna bebisens rörelser, men är ju inte alltid en så skön känsla om man säger så ... ;)  Än så länge är inte rörelserna så regelbundna så tjejerna har inte hunnit med att känna än ("den" har slutat när de ska känna), men det kommer de ju att få göra, tids nog. "Den" rör på sig jättemycket, men när man lägger dit handen så tar det stopp ...
Har börjat känna av lite smärta i ryggen då och då, men inte så farligt än så länge. Och så är det ju den där ischiasnerven på höger sida, den är inte rolig ... :(  Men inga problem att jobba i alla fall - hoppas kunna fortsätta så länge jag vill/har tänkt (typ 1,5 vecka före bf).
 
Apropå bf så var det just det för Linda och Daniel idag, så nu väntar vi med spänning på att deras lilla dotter - tjejernas 9:e kusin - ska bestämma sig för att det är dags :)
Och nästa år får de kusin nr 10 ... :)
 
Många bebisar blir det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar