måndag 23 februari 2015

Sjukling :( och ridpremiär :)

I går kväll var båda barnen pigga och glada och tjoade och tjimmade - laddade för en ny vecka på skola/förskola. Men så blev det ju inte ... I morse när vi vaknade så hörde vi hur Jazmine låg och gnydde i sin säng. Robert gick upp och hon sa då att hon hade ont i magen - ajaj, inte magsjuka nu tack!!  Men efter att ha varit och kissat så var magontet borta - skönt det. Hon hade dock ont i pannan, och jag kände då att hon var jättevarm ... Hon gick upp och la sig i soffan och när jag tempade så visade den på 39 grader :(
Lagom skoj att börja ledigheten med vab. Men men, inte mycket att göra. Tycker bara så synd om henne, som är sjuk så ofta. Förra året så höll sig febern hyfsat i schack när hon var sjuk men de senaste "febersjukorna" har den legat högt igen.
Idag har hon varit riktigt ynklig och knappt fått i sig något att äta (dricka har däremot gått bra - mycket mjölk :) ). Hoppas verkligen hon snart är pigg och kry igen!
 
Felizia har haft en bra dag i skolan - roligt att träffa kompisarna och lärarna igen :)  Vädret har ju inte varit lika skoj idag ... mycket blöta kläder var det. Men är ju ett tecken på att hon har lekt och haft roligt.
Inte lika roligt väder att rida i dock ... Var terminspremiär på ridskolan idag och Felizia började i en ny grupp. Både ryttarna och hästarna (och Elin) var riktigt tappra i snörusket! Felizia fick Ina och de fick öva mycket sits, och att styra (red slalom) både i skritt och trav. Allt gick bra och det var en lagom "förstalektion". Felizia var nöjd efteråt! Och varm, vilket var förvånande :)  Hon brukar ofta vara lite frusen efteråt, när det har varit sådant här väder.
Inte mycket väntan till nästa lektion - dags redan imorgon igen! Då är det premiär för henne att rida i träningsgrupp - spännande :)  De lektionerna blir varannan vecka (men stallet blir det varje tisdag - den andra tisdagen ska Jazmine rida :) ).
Blev inga bilder tagna i ruskvädret, tyvärr.
 
Hoppas vår lillgos snart är kry igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar