tisdag 1 november 2016

Halloweenfirande x2

Igår firades Halloween "på riktigt", men Felizia tjuvstartade lite i helgen med disco på skolan i fredags och spökrunda, m.m. i stallet i lördags.
Hon hade bestämt innan att hon skulle vara vampyr på discot, så bara att ta fram "utklädnadssminket" och sätta igång ...


Blev ett okej resultat iaf

Nu när hon går i 3:an så är det det sena discot som gäller - 20-22, så blev en sen kväll. Men roligt hade hon trots det, och kom 2:a på dansstopp.

I lördags var det alltså dags att göra om proceduren. Först ville inte Felizia ha något smink (det var tydligen så jobbigt att tvätta bort) men efter lite övertalning så gick hon med på det (eftersom de skulle vara ute en stor del av tiden så skulle ju inte utklädnad synas under ytterkläderna). Same same, but a bit different - blev en extra "sårtatuering".


Zombie-pose mitt i vampyrandet :)

"Sår" på kinden

och i pannan

Nelly, Ilona och Felizia under Halloweenkvällen

Häller upp häxdryck

Under kvällen gick de som sagt en spökrunda i skogen (hade tydligen varit läskigt!) men de åt också "halloween-mat", fick känna på läskiga saker i en kartong, åt godis, m.m. De hade också en utklädnadstävling (typ vem som var bäst/läskigast sminkad) och gissa vem som vann ...

Japp - Felizia :)


Det var nog inte så dåligt att sminka sig trots allt, men tanke på allt godis man vann ;)

I övrigt har vi inte uppmärksammat Halloween speciellt mycket här hemma, vilket inte gör mig det minsta. Det är en "tradition" som kan vara lite rolig för barnen, men jag klarar mig egentligen ganska bra utan den :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar