onsdag 27 januari 2016

Skruttenavslutning

Idag var Jazmines sista gång på Skruttenkursen.
Skrutten hade gömt en skatt till kursdeltagarna, så de fick en skattkarta för att kunna leta sig fram. Men så hade den där draken varit i farten igen ... Dels så hade den hade stökat till i stallet och saker hade hamnat på konstiga platser, och dels så hade den lagt beslag på skatten!
 
 
Som tur var så var Jazmine och de andra duktiga på att både läsa kartan och hitta allt det som draken hade stökat till - ett träns, tyglar, olika borstar, stigbygel, sadelgjord, bl.a.
Men så var det det där med skatten ... Draken satt och vaktade och ingen fick komma i närheten, OM man inte lyckades lösa en uppgift - att placera ut hästens delar (man, svans, öra, mule och hov).
Om de lyckades? Jo men självklart, de var så duktiga!
 



 
I skatten så gömde sig en stor fin diamant! Men också ett varsitt ridmärke (Vita hästen, som kursnivån heter) och kakor.
 


 
Som avslutning fick de en hästbild att färglägga, innan vi gick tillbaka till stallet för att säga hejdå till hästarna (och till Sara).
Jazmine har tyckt det varit roligt med kurs och skulle nog gärna ha fortsatt några gånger till, men nu är det bara att vänta till själva terminen startar v 9 :)
För Felizias del så fortsätter hennes kurs ända till sportlovet (avslutning lör v 7).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar