lördag 7 maj 2016

Födelsedagsfiranden x3

Nu är alla våra tre vårbarn firade tillsammans med släkt och vänner. Felizia och Jazmine har ett varsitt kompiskalas som väntar (Jazmine har på Leos imorgon och Felizia ska ha ett här hemma om ett par veckor).
 
Senast i raden att fylla år var alltså Jazmine, som vi firande här hemma förra helgen.
 

Hon beställde en rosa prinsesstårta. Fyllde den med citrongrädde (vispgrädde + lemoncurd) och färska jordgubbar, och så färska blåbär på toppen. Lät som den fick godkänt från alla som åt.
 
Övrigt fika var vaniljdrömmar och lite andra småkakor/kex, chokladmuffins med marshmallows och vit choklad, och gifflar fyllda med äppelmos

och så kokostoppar och jappbiskvier
 





Chokladkex var gott!

Jazmine önskade för längesen att få ha en piñata på sitt kalas, så självklart fick hon det. Hon valde motiv själv - blev såklart Frost :)

Jazmines snöre gav ingen vinst, men det gjorde Douglas!

Alla skyndade sig att plocka godis!

Festbodyn på, dagen till ära :)
 
Jazmine fick en massa fina presenter under helgen - bl.a. Frosthandduk, Elsadocka, kassaapparat, Turtlesbäddset, Turtleskudde (Rafael), Turtlesdräkt, kläder, pengar, såpbubblor, lego, pyssel och en vindsnurra. Den sistnämnda placerades ut i trädgården omgående, och fungerar finfint :)
 

 
Winzton och Felizia fyller ju år väldigt tätt inpå varandra, men vi valde ändå att ha ett varsitt firande för dem, två helger i rad. Framöver är det mycket möjligt att det blir ett gemensamt, men vi ville fira Winztons första födelsedag enskilt.
 
 
Lite läskigt med en massa uppmärksamhet ;)
 


 
Nja, tårta var väl ingen hit direkt ;)
 


Coola tjejerna ;)

Busungarna ;)
 
Goa Wilda :)

Paketöppning


Många paket = mycket presentpapper :)
 
Första gången vi fick träffa nya lilla kusinen Julie
 
Winzton fick en stort gäng med finfina presenter - bl.a. kläder, badleksaker, radiostyrd bil (för yngre barn), och en massa andra roliga leksaker :)
 
Helgen efter vårt minsta hjärta firades så var det det äldsta hjärtats tur.
 
Fikat bestod av: marshmallowpinnar, chokladbollar, kex, centerkakor, hallonbiskvier och äppelknyten

Felizia är ju ingen tårtälskare, utan önskar sig alltid kladdkaka när hon har kalas


 
Blev tyvärr inte så många bilder tagna under hennes kalasdag, men trevligt var det ju i alla fall :) Och fina presenter fick hon också - bl.a. borstar (till hästen) och en väska att ha dem i, en väldig massa örhängen (många som sett på instagram/facebokk dagen innan att hon tagit hål i öronen, kanske ... ;) ), smyckeskrin, pengar och kläder.
 
Stort TACK till alla som kom och firade våra hjärtan!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar