onsdag 25 december 2013

Hemma igen

Det har vi visserligen varit sedan i söndags eftermiddag, men har inte funnits tid till att blogga. I måndags shoppades det julklappar och åts middag hos Daniel, Linda och Douglas, i tisdags var det ju julafton med firande hos mamma (lite "sista-minuten-julklappsshopping" också :) ) och idag har vi firat jul hemma hos Roberts föräldrar. Blir inget långt inlägg nu heller - kommer börja skriva om semestern i helgen, efter allt julfirande (blir ute i Ängeby imorgon). Har mååånga bilder, så lär ju bli ett antal inlägg ... ;)
 
Inte den gladaste familjen på detta kort, men vi ska ju snart gå på bussen mot flygplatsen, så får skylla på det ;)

 
Vi hade det verkligen kanon där borta (om man bortser från ett fåtal saker, men i det stora hela så var dert faktiskt kanon) och det var lite vemodigt att sätta sig på planet hem i lördags kväll, lokal tid. Hade det varit snö här hemma så hade det nog känt lite bättre, men att veta att man lämnade sol, ljus och värme för mörker, regn och kyla kändes ju lite sisådär ... Jo jag vet att det hade varit ännu kallare om det varit snö, men då hade det ju i alla fall varit lite ljusare och man hade fått lite julstämning.
 
Det har varit lite omständligt att ställa om sig rent tidsmässigt. De två första nätterna hemma så var både Felizia och Jazmine vakna ett antal timmar mitt i natten. Det resulterade i att vi sov alla 3 i Jazmines säng (Robert skulle jobba både mån och tis så blev lugnast så) ... De somnade vid 2.30 första natten och 1.30 andra natten och sedan sov de. Länge. Fick skaka liv i dem vid 10 resp 9 eftersom vi skulle iväg.
 
Efter att ha delat säng i 2 v så kan det kännas lite ensamt att sova själv :)

 
Natten till idag, onsdag, så sov de bra hela natten. Och morgonen - jag Robert och Jazmine gick upp vid 10.30 (!) och Felizia skakade jag liv i vid 11. Men man måste ju få sova ut lite ;)
Hoppas vi får ordning på dygnsrytmen snart :) Detsamma gäller tvättberget ... Har kört ett par maskiner men har inte riktigt funnits tid till att tvätta så mycket (har ju knappt varit hemma) de här dagarna. Jag vet ju med andra ord vad jag har att roa mig med i helgen ... ;)
 
Nu är det väl dags att försöka sova lite. Har gått lite si och så att somna de senaste nätterna - j-vla jet-lag ... ;)
 
God fortsättning på julen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar