måndag 2 december 2013

... och så har man blivit ett år äldre ...

Nu kommer det där lite längre inlägget med bilder och så från gårdagens födelsedagsfika.
 
Dagen var som sagt lång och med mycket att göra. Efter att ha plocka en massa leksaker och ätit frukost så for vi ut till Ängeby. Där gjorde vi sällskap med Elin och Valle ut till Rasbo för att titta på en ponny tillsammans med Elin (till ridskolan).
Alla tre barnen hjälpte till att borsta och alla tre barnen fick rida sedan. Felizia började, och red (av förklarliga skäl :) ) längst stund. Hon fick skritta, trava, rida ett par olika ridvägar, gör halt, sakta av. Typ så. Det gick helt okej, men vi får se om Hubbe får flytta till Soläng.
Efter Felizia skrittade Valle något varv innan det var Jazmines tur. Blev ungefär ett halvt varv för henne (till utgången), men hon hade gärna ridit mer ... :)

Väntar
 
 
Väl hemma igen så gjordes det tårta och fixades i ordning. Trevligt besök och fina presenter fick vi sedan :)

Lillkusin Douglas :)

Sötunge!




Morfar har lagat den dansande tomten! :)

Kakfat

Glögg

Söndagens tårta - halvful, men god
 
Fyllningar: hallongrädde och vit chokladganasch. Vanlig vispad grädde och blåbär uppepå, Noblesse på sidorna.

Fina presenter :)



Tack älskling!
 
Har även fått ett bidrag till en gemensam resa som vi ska göra nästa år.
 
Återigen, stort tack till er som kom igår, och för de fina presenterna!
 
När man fyller år så kan man ju inte komma tomhänt till jobbet. Så i går kväll ställde jag mig och bakade en mjuk pepparkaka och gjorde två tårtfyllningar. I morse gick jag upp kl 5 och gjorde färdigt tårtan ... lite får man ju offra sig ;)
 
Resultatet

 
Fyllningar: vit chokladganasch och rabarbermousse. Vanlig vispad grädde och hallon uppepå, Noblesse på sidorna.
Första gången jag provade rabarbermousse, men den var riktigt uppskattad av de som åt av tårtan. De tyckte för övrigt att hela tårtan var god - kul :)
 
Förutom sången av kollegorna på jobbet så har det inte blivit något speciellt firande idag. Direkt efter jobbet åkte vi till simskolan i Gottsunda. Därefter blev det pizzamiddag på en "restaurang" i Gottsunda Centrum, gott var det. Och snabbare och enklare än att behöva åka hem och laga en sen middag :)
 
Tack och god natt från en 32-åring!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar