lördag 28 december 2013

Ridning, både för liten och stor :)

Nu är det 5 veckor sedan ridterminen slutade och 9 veckor kvar till den nya börjar, men inte kan man ju ha ett 14 veckor långt uppehåll utan någon ridning alls?! :) Så idag åkte jag och tjejerna ut till Ängeby för lite ridning. Det märktes att det var ett tag sedan Felizia red - hon var lite osäker och blev snabbt trött. Men vi får fortsätta öva helt enkelt, har nu 9 veckor på oss :)
 
Jazmine ville också rida, så hon fick skritta runt lite på Nisse. När Felizia travade så blev hon också sugen, så några korta travsträckor blev det också :)

Borstning före 
 
Jazmine red på Nisse

och Felizia på Wise
 
Efter att ha borstat av hästarna så släppte vi ut dem i hagen. Sedan for vi hem och gjorde oss i ordning innan jag och Felizia for in till Fyrishov för att titta på innebandy - Storvreta-Warberg. Vi var ju på några matcher under slutspelet i våras och det gav mersmak hos Felizia som frågat länge när vi ska gå på innebandy igen. Tur att man har en lillebror som har uppdrag för Storvreta (är deras naprapat) och därmed kan ordna biljetter :)
 
Storvretas spelare presenteras

Matchstart
 
Blev ingen bra inledning på matchen - 0-1 redan efter knappa minuten ... Storvreta kom tillbaka och ledde med 3-2 efter första perioden.

Middagen (pannkakor) fick ätas på läktaren :)
 
Storvreta i anfall

Har precis tagit ledningen igen - 5-4
 
Lördagsgodis :)

Storvreta gjorde väl ingen toppenmatch direkt, men lyckades i alla fall vinna till slut, med 7-4, efter att ha spelat upp sig på slutet.

 
Felizia tyckte det var roligt, men var lite trött. Bra med lite godis och fika som kunde pigga upp :) Får se när vi går på match igen ... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar