tisdag 3 december 2013

Utvecklingssamtal, och mera fika :)

I morse var det tidig uppstigning för hela familjen - kl. 7.30 skulle Felizia vara lämnad på skolan och vi andra vara på plats på förskolan för utvecklingssamtal för Jazmine. Barnen är vana vid att kunna ta det lite lugnt på morgnarna när Robert är hemma (då lämnas ju alltid Felizia till skolstart (8.15) och Jazmine därefter), så det var lite svårt att få fart på dem i morse. Men vi hann :)
Det var idel positiva ord om Jazmine. Det finaste var att få höra att hon var populär i gruppen - hon är en väldigt uppskattad lekkamrat och barnen frågar efter henne när hon är sjuk/ledig :) Stolta föräldrar! Hon kan vara lite busig vid vilan men brukar kunna skärpa till sig när de säger åt henne. Hon behöver bli bättre på att säga till när något har hänt/när hon är ledsen (precis lika som storasyster ... och mamma ... ), men hon utstrålar trygghet och glädje när hon är där. Det är något som märks tydligt och hon längtar verkligen efter sina kompisar när hon är hemma (oavsett sjuk eller ledig, eller att det är helg). Spännande att se hur hon reagerar när hon kommer tillbaka sedan i januari ...
 

På kvällen så fick vi besök av Roberts föräldrar (de var bortresta i helgen och kunde därför inte komma i söndags). Vi åt mat och fikade - trevligt :) Jazmine och Felizia lekte och busade en del med Simon :)
Blev tyvärr inga bilder.
 
Nu väntar tre stressiga dagar på jobbet. Ska dessutom hinna med att gå på stan och handla lite julklappar och annat nödvändigt inför resan. Men blir en bra avslutning i alla fall - på fredag kväll blir det lite god mat och dryck tillsammans med en god vän :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar