lördag 2 maj 2015

2 månader (och bvc)

För 2 månader sedan låg vi uppe på bb och mös med den här lilla go'biten, som dock var lite mindre då :)
 
En bildbomb på världens sötaste lille Winzton <3










Liten och mittemellan <3

Först och sist, född alltså :) <3
 
När det gäller utvecklingen så har det inte hänt så jättemycket under veckan. Eller ja, det händer väl saker hela tiden egentligen, men inget sådär jättespektakulärt i alla fall :)  Men jag skulle ju inte ha skrivit sådär om sömnen senast ... självklart har nätterna börjat bli sämre efter det. Beror iofs på vad man jämför med, han sover trots allt mellan 4-6 timmar första "nattpasset", men att han vaknar vid 4 istället för 6 gör ju skillnad. Sedan somnar han om efter en stund och sover då 1,5-2 timmar till. Men det där att bli väckt mitt i natten stör ju liksom, när man blivit van vid mer sömn ;)
Dagsömnen har också ändrats lite de senaste dagarna. Från att ha haft ett längre sovpass mitt på dagen så blir det nu bara ett par kortare. Mer lättväckt har han blivit också. Får väl se hur det utvecklas ;)
 
I torsdags var det dags för ett nytt bvc-besök för Winzton. Och vad han hade vuxit! Ökat nästan 1 kg i vikt och vuxit 2,5 cm på 3 veckor - inte illa! Han väger nu 6120 g och är 60,5 cm lång :)
 
Är så tacksam för mina (våra) tre raringar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar