fredag 8 maj 2015

Simavslutning

Veckan efter påsk hade innebandyn terminsavslutning och i onsdags var det simningen (tur att ridningen håller på några veckor till).
När det är avslutning så blir det inte så mycket simning, utan mer lek (eller liknande) och sedan diplomutdelning och fika. Den här gången fick de först hoppa i på djupa delen och simma en längd. Sedan skulle de göra en liten hinderbana fram och tillbaka i bassängen - totalt 2 varv (4 längder). På banan fick de bl.a simma under vattnet, hämta upp ring, hoppa/dyka i, ta sig över ett hinder, m.m.
Under tiden Felizia var i med sin grupp och simmade, så lekte Robert och Jazmine i lilla bassängen - Jazmine var lika nöjd som vanligt med att få bada!
 
 
 
Winzton "chillade" i sitt babyskydd



Diplom och märkesblad
 
Felizia hoppade ju upp två nivåer inför den här terminen och det var lite tufft i början. Men sedan har hon växt in i det ordentligt och klarat av allt riktigt bra! Hon har klarat av alla mål för kursen och uppfyllt kriterierna för samtliga märken (även de med livräddning av olika slag), vilket gör att hon nu rekommenderas att hoppa upp till "riktig" simträningsgrupp (hon hade fått flytta upp dit redan den här terminen, men vi tyckte att hon kändes lite för liten för det), som en av få i gruppen. Hon fick mycket beröm av simlärarna (men med en påminnelse om att hon måste vara noggrann med tekniken (hon kan, men slarvar) som tycker att hon är så härlig att undervisa och "ha att göra med". Stolta föräldrar! :)
 
Efter själva avslutningen var avklarad så badade Robert och tjejerna en stund till, innan det var dags att gå upp och duscha.
 





 
Innan vi åkte hem fick Felizia välja ut fyra märken att köpa, av de hon klarat. De blev silverbojen, bronsmärket, hajen guld och så årets färg på simborgarmärket.
 



Nu ska vi träna teknik! Räcker med att påminna så brukar hon skräpa till sig :)

 
Återigen så är vi verkligen supernöjda med simskolan på Gottsundabadet! Mycket (troligen) tack vare den underbart härlige simläraren Johan - han är både rolig och otroligt pedagogisk. Tyvärr tror jag inte att det är han som har simträningsgrupperna ... Men men blir nog bra ändå. Hoppas bara att dagar och tider för Felizias olika aktiviteter klaffar lika bra (eller bättre) i höst som de har gjort nu :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar