söndag 26 juni 2011

Härliga helg!

Kan inte klaga på hur vår helg har varit (förutom att jag varit lite trött då).
Midsommarafton firades tillsammans med Linda, Henrik och Ilona. Tanken var att vi skulle vara lite "midsomriga" på Björkvallen i Björklinge men när vi kom ditt var det mer eller mindre helt dött. Så vi tog bilarna och styrde mot Lövstalöt istället. Där grillade vi korv och fikade hemma hos Birkelunds. Felizia och Ilona lekte både ute och inne innan vi promenerade bort till midsommarfirandet.
Där köpte vi lite lotter till Felizia, dock inga med vinst (Ilona vann ett slags vattenlekspel som Felizia senare fick - tack!).
På kvällen var vi hemma hos oss och åt grillat. Till efterrätt blev det jordgubbar och glass, som Linda, Henrik och Ilona hade med sig - smaskens! :-)

På lördagen visade sig inte vädret från sin bästa sida direkt men när vi var ute hade vi hyfsad tur iaf.
Vid halv 3 åkte vi till Vattholma för att titta på den årliga dragkampen. Kilens lag kommer alltid med ett stort gäng med trumslagare, vilket gör det extra festligt.
Kvällen spenderades i Ängeby med Elin, Peter och Valle, Therese, Jocke, Zelda och Oliver, Johan och Sandra och Eva-Lena och pappa. Ett stort gäng med andra ord :-)
Vi lekte lekar, grillade och hade det allmänt trevligt. Senare på kvällen kom det en rejäl regnskur men då var det ju bara att gå in i partytältet igen :-) Härligt att kunna sitta inne ute!
Felizia och Zelda tyckte dock att det var ganska mysigt ute i regnet och hittade på diverse olika anledningar för att få ut och springa :-)

Idag har Robert varit och hämtat vitvarorna vi beställde i måndags och jag, Felizia och Jazmine har varit på 3-årskalas hemma hos Ilona. Sedan bar det av hem till Bosse och Anita (Roberts föräldrar) där vi åt middag och firade Magnus, Roberts yngsta lillebror, som fyllde år.

Nu på kvällen har vi packat det sista (nästan iaf) inför resan ner till Alingsås imorn.

Ska försöka lägga upp bilder från helgen någon av de närmaste dagarna (om datorn kommer med ner till landet).

Hoppas på lite sömn snart, är ju en bit att åka imorn.
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar