torsdag 30 juni 2011

Alingsås - lite minus och många plus

I måndags styrde vi bilen hit mot Alingsås och "landet" som Felizia säger. En resa som vanligtvvis tar ca 5-5,5 timmar. Denna gång tog det närmare 8,5 efter 5 stopp istället för 1-2... 2 av stoppen var toalettstopp, 2 var matstopp (1 bara för Jazmine, som då hade tröttnat på att åka bil, stackaren) och 1 var byta-däck-stopp... Ja vi lyckades självklart få PUNKTERING - jävla skit!!! :-( Och det värsta är att det ser ut som att däcket spruckit, dvs. vi har inte kört på något dumt. Jaja så det var bara att lasta ur allt (och det var inte lite...), ta upp reservdäcket och byta. Eller ja, jag var hjälpreda och Robert bytte :-) Men gick relativt smidigt ändå. Men Felizia blev rädd och trodde att vi inte skulle kunna åka vidare till landet.

Varit två fina dagar med sol och bad. I tisdags var Felizia i flera gånger och ville inte gå upp, men igår var hon lite "fegare" och var bara i upp till benen.
Kan verkligen inte klaga på hur vi har det här :-)
Igår lät till och med Jazmine mig få ligga och njuta av solen i nästan 2 timmar (hon sov) :-) Hon trivs också bra ute, och speciellt nere vid vattnet. Ligger nöjd i vagnen/bilstolen eller somnar av vågskvalpet.

Ska försöka få upp lite bilder så småningom...

Nu är det dags för en sen sommarfrukost - det är härligt med semester!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar