lördag 2 juli 2011

Bad och besök

Felizia är van vid att vi åker till badhuset minst en gång under tiden vi är här. Då huset saknar dusch är det det lättaste sättet att få Felizia ren (hon är inte så villig att blöta och tvätta håret i sjön). Igår hade vi lite sämre väder, dock inget regn under dagen, så passade på att åka och bada.
Jag och Jazmine tittade på medan de andra två familjemedlemmarna badade.
Felizia har tidigare varit lite feg och smårädd för vattnet men nu har hon tuffat till sig och hoppade själv från kanten (både bakåt och framåt), simmade själv (med armpuffar) och vågade gå i stora bassängen med Robert.

Simmar till Robert i stora bassängen

Simmar själv i lilla bassängen

Rally med badhästen

Vilket hopp!

Lek i stora bassängen

Natten till fredagen så kom Daniel (Roberts äldsta lillebror) och hans tjej hit, vilket verkligen uppskattas av Felizia. Trots att det var länge sen hon träffade Daniel och aldrig har träffat Linda förut så vill hon göra allt tillsammans med dem :-) Stackars Linda får inte en lugn stund, men hon har väldigt bra hand med barn och har även tagit hand om Jazmine när man har behövt två händer - tack!
Igår grillade vi och Felizia åt massor, mycket tack vare Linda och Daniel :-) Tänk att allt går så mycket bättre ihop med andra än mig och Robert...

Före middagen ville Felizia måla naglarna. Sagt och gjort.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar