lördag 9 juli 2011

Varmt och gnälligt

Idag har det varit varmt! Skönt kanske för dem som varit ute och kanske till och med tagit sig ett bad eller två. Men Jazmine och jag har hållit oss inne större delen av dagen. Inte vad som var tänkt från början men blev liksom så.

För det första blev det inte så mycket sömn i natt. Var varmt redan då vilket gjorde att Jazmine tyckte det behövdes ätas (drickas) en gång i timmen från halv 4 (hon somnade först vid halv 1 till att börja med...), något som inte hänt sedan hennes första levnadsvecka. Vanligtvis så sover hon till ca 4, äter, somnar om 2-3 timmar, äter och sover 1-2 timmar till, men inte i natt alltså.

På schemat idag stod uppackning, tvättning, gräsklippning (Robert :-) ) och nedpackning av köksinventarier (inför kommande renovering). Och gärna en promenad i solen. Men då Jazmine inte alls var nöjd i värmen och bara ville bli buren (bärsele gick inte hem hos damen idag) så tog allt väääldigt lång tid. Så för min del blev det bara uppackning, 3 maskiner tvätt och en kort promenad till affären.

Jaja, blir förhoppningsvis mer gjort i morgon.

Ikväll har vi grillat och suttit ute till för bara en liten stund sedan - härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar