onsdag 22 juni 2011

Raseriutbrott

Vi får ofta frågan hur Felizia hanterar det här med att ha blivit storasyster. Svaret blir oftast att det inte är några större problem. Reagerar hon på något sätt så är det mot oss och inte mot Jazmine. Förra helgen levde hon nog ut allt hon sparat inom sig i 1,5 månad... Allt började bra. Felizia ville baka muffins och tog själv fram ett recept i en pärm som hon ville att vi skulle göra (de heter passande nog "Annas strösselmuffins" :-) ). Vi tog fram alla ingredienser och satte igång. Så långt allt väl. När hon inte fick knäcka i äggen blev hon sur... Det lade sig rätt fort och vi fortsatte bakningen.
När muffinsen ställdes in i ugnen passade vi på att äta lunch. Felizia tyckte då att hon skulle sitta på bordet och äta. Nähädu tyckte mamma. AAAAHHHH, svarade Felizia... Jazmine behövde också äta och under tiden jag satt i soffan och ammade så åstadkom Felizia följande:









I söndags lyckades hon dessutom få tag på en sax och klippte sönder sänghimmeln över Jazmines säng. Undrar vad som händer här näst...?
Är ju tur att hon är söt och charmig emellanåt också :-)

2 kommentarer:

  1. Oj, vilken oordning hon ställde till med. Som om en tornado farit fram.

    SvaraRadera
  2. Hahaaaa....Vad härligt! Kan inte låta bli att skratta lite :)

    SvaraRadera