måndag 15 februari 2016

Alla ❤-dag, feber och skidåkning

Igår var det dags för ett besök i Kungsberget igen. Bokade skidpaket till Robert och barnen i lördags kväll och började packa iordning alla ytterkläder och förbereda för matsäck. Men fick tänka om några timmar senare ... Vid 4.30 väcktes jag av att Jazmine behövde gå på toaletten. Hon klagade på huvudvärk och halsont och kändes varm - jodå visst hade hon feber (39 gr). Surt!
Felizia var orolig över att det inte skulle bli någon skidåkning alls, men hon och Robert åkte upp och så stannade jag, Winzton och Jazmine hemma. Tråkigt för Jazmine att inte få åka, men men inte mycket att göra något åt.
Hon fick ipren där vid 4.30 och sedan höll sig febern borta hela dagen. Hon var pigg och vi spelade spel, la pussel, lekte, m.m., men hostan och halsontet har gjorde sig påminda hela dagen. Febern har hållit sig borta sedan dess, men hon är lite småseg emellanåt. Och hostig (sådär rejält som hon tyvärr brukar bli).
 
Robert och Felizia hade en jättebra dag och hann med en hel massa skidåkning (dels pga att det var ganska lugnt med folk och dels pga att de inte behövde "dras med" Jazmine). Det blev mycket åk i de lite längre backarna och allt utom att åka sittlift gick bra ... Felizia har inte riktigt fått in snitsen när det gäller att gå (åka) av den liften, så hon höll på att bli kvar (inte första gången det händer), haha. Anledningen till att man kan skratta åt det är att det gick bra, trots allt (hon skrattade själv åt det när hon berättade).
Svårt att skriva så mycket mer om deras dag när jag inte varit med och sett något själv. De var nöjda och glada när de kom hem i alla fall :)
 


På väg upp i sittliften


 
Åker i en liten "bana" som fanns
 
Före-sista-åkningen-bild
 
Vi hoppas på att kunna åka upp igen om en månad.
 
Var ju alla hjärtans dag igår, något som syntes utanför dörren på morgonen - "hjärttomten" hade varit här och lämnat presenter till barnen - tack så mycket!
 
 
Till Felizia och Jazmine


Till Winzton

Felizia hade pysslat och fixat på fritids <3


 
Tack gumman! <3

Felizia fick ett alla hjärtans dag-kort av en kille i klassen (och hon gav honom ett pärlplattehjärta) :)
 
Jag och Robert uppmärksammar inte den dagen nå vidare mycket, men roligt att barnen uppvaktar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar