måndag 29 februari 2016

Jobb + jobb = lång dag!

Jaha så var sportlovet slut för den här gången ... Men vilken toppenavslutning det blev med mello-helg i Gävle! Är egentligen lite allergisk mot det där ordet, "mello", men har kommit på att det är väldigt mycket mer praktiskt att använda istället för att behöva säga/skriva "melodifestivalen-någonting" hela tiden :)  Är lite mycket att fixa med bilder och filmer från helgen, så det inlägget får komma senare i veckan.
 
Som sagt, vardag med jobb och skola idag med andra ord. Fick huvudvärk igår kväll, som har hållit sig hela dagen, med lite "härligt" illamående emellanåt ... :(  Men har gått okej på jobbet ändå. Lite lagom jobbigt med ljudvolymen på idrotten dock (de hade basket) .
 
När det första lärarjobbet var slut för dagen var det bara att snabbt fara vidare till nästa - på Solängen. Fortsätter ha ett par ridlektioner där på måndagar även den här terminen. Jag hoppas att det ska gå bra att kombinera, speciellt som det ju är så roligt! Men lång dag idag - 8-19.
Det var ju i alla fall en fröjd att komma ut till ridskolan - frisk luft och lugnt och fridfullt :)
Och så fick jag inviga mina nya ridstövlar! Innan vi åkte hem igår så tog vi en tur bort till Valbo köpcenter och förutom en massa andra roliga affärer så hade de Hööks där. Så fyndade ett par lite varmfodrade ridstövlar till mig för 250 kr (istället för 1000, så var alltså hela 75% rabatt!). Blev även ett schabrak till Minton för 25 kr (75% rabatt där också!) - roligt att få köpa hästgrejer igen!
 
På tal om Minton - innan jag och Felizia åkte hem idag (hon följde med en klasskompis som har börjat rida) så borstade och pysslade vi med Minton. Han har tillfälligt fått flytta in i Hercules box (han är på in-/tillridning), vilket var väldigt spännande. Snäll och go är han i alla fall!
 
 
Nä, nu är det dags att gå och få lite sömn, och hoppas på att huvudvärken försvinner!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar