lördag 24 september 2016

Tillbakablick sommaren 2016 - Åsa, huset

Det var ett jättemysigt hus vi hyrde i Åsa, strax utanför Kungsbacka, första veckan i augusti. Det var inte alls speciellt stort men det fanns det man behövde: kök, matplats/vardagsrum, badrum, sovrum och sovloft. Vid bra väder så fanns det även en stor altan att nyttja.


Grind in till gården där "vårt" hus låg, längst ner på gatan

Stege upp till loftet, där tjejerna höll till

De tyckte det var riktigt mysigt att ha sitt eget kryp-in där uppe. Winzton var förtjust i stegen han också ... som tur var så gick den att hänga undan - när den var framme så var han snabbt där och klättrade. Vi upptäckte ju iaf att han var en hejare på just det, att klättra ;)



Härlig utsikt!

Vårt sovrum

och Winztons säng

Inga bilder på köket och badrummet, men köket var ett långsmalt "tillagningskök" med diskmaskin, spis/ugn, kyl/frys, osv. I badrummet så fanns badkar och tvättmaskin, förutom det vanliga (dvs handfat och toalett).

Hela huset var riktigt fräscht och vi skulle absolut kunna tänka oss att åka tillbaka till samma någon annan sommar, men gärna med "vackert-väder-garanti" så man kan utnyttja allt det fina och, framför allt, läget nära havet/stranden fullt ut :)
Ett stort plus också för att det ingick både lakan och handdukar! Fanns även wi-fi, men det funkade tyvärr inget vidare.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar