söndag 16 oktober 2016

Kalas, innelek, m.m.

Jazmine och Winzton är lediga med Robert en dag i veckan (varannan ons, varannan fre) och då blir det ofta lugna hemmaaktiviteter - skönt med lugnt och avslappnat tempo :)  Ibland får jag bilder skickade under dagen - i veckan som var så fick jag dessa:

Bygge med magiska sanden

Målning

Bygge med klossar och duplo

Skönt att kunna ge barnen detta avbrott/längre ledighet, trots att vi båda jobbar heltid. Vi hade funderingar på om Winzton ev skulle få ytterligare en ledig dag/v men de har ingen jättelång dag någon gång under veckan (som längst ca 7.20-16, men det är som mest 2 dagar i följd och 3 dagar under en v, och övriga dagar ca 8.45-15/15.30) och eftersom han trivs så bra så får han gå sina 4 dagar.

I fredags fyllde Molly 7 år och igår hade hon kalas. Det var ett "gympakalas" på hennes skola, där barnen fick hänga i rep och ringar, hoppa över plint, klättra i ribbstolar, m.m. Någon gång däremellan hann de fika lite också :)  Jazmine hade roligt och var jättenöjd efteråt - tack Molly!

Dags för ny vecka i morgon. med jobb, skola, förskola, ridning och, veckans jackpot för tjejerna - tävling (och familjedag) på ridskolan på söndag. Då samlar vi (klubben + ridskolan) även in pengar till Cancerfonden - hoppas du också kommer och hjälper till att bidra!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar