fredag 20 maj 2011

Bvc-besök

Igår var vi på vårt första bvc-besök med Jazmine. När hon var 11 dagar kom de hem till oss för att ge lite information samt för att väga men nu fick vi alltså gå dit.
Ända sedan hon föddes har hon varit duktig på att tala om vad hon vill/tycker om och inte, och inte var det annorlunda igår- det är inte roligt att ligga naken och bli fasthållen för att man inte får röra sig! Men sköterskan lyckades ta alla mått iaf.
Både jag och Robert tycker att hon har växt till sig en hel del och man ser ju att hon blivit betydligt rundare men inte trodde vi att hon var så här stor! Lillskruttan har växt 4 cm (50-54) och gått upp nästan 1 kg (3455-4410) sedan hon föddes för 3 veckor sedan! Vart tog vår lilla bebis vägen? Men känns ju skönt att hon växer, betyder ju att hon får i sig som hon ska, trots förkylningen.
Passade på att fråga om den också. Sköterskan tyckte att det lät som det bara var näsan som rosslade (=bra) men vi ska fortsätta vara uppmärksamma på att hon är pigg, äter och inte får feber. Än så länge får vi bara ge vanlig koksaltlösning men när hon är 4 veckor får vi börja ge näsdroppar med lite "styrka", om det inte har gett med sig till dess.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar