söndag 15 maj 2011

Länge sen sist

Ja nu är det ju mer än en vecka sedan jag bloggade, dags att ta tag i det igen med andra ord. Delar upp det på ett antal inlägg så det inte blir så långt.

Förra helgen var Felizia till Kolmården med morfar, Lena (bonusmormor) och lillkusinen Valle (men han har iofs blivit rätt så stor nu, blir ju 2 i augusti). Enligt morfar och Lena skötte hon sig exemplariskt! Det tittade på en massa djur (såklart :-) ), besökte delfinariet, åkte linbana över safariparken, där de såg tigrar, m.m, lekte i en stor och superrolig lekpark, åt glass, busade i duschen på hotellrummet, m.m. Hon sa själv att hon hade haft jättekul :-)
Hon hade varit duktig med Valle också och lekt med och tagit hand om honom.

När hon kom hem var hon trött och humöret var väl inte direkt på topp...men kan förstå att det blev en stor omställning att komma hem och dessutom behöva "konkurrera" med en lillasyster. Hon sa till och med ett par gånger att hon inte vill ha någon lillasyster... Men det gick över till dagen efter.

På måndagen fick hon vara ledig och vi passade på att åka in till Gränby där Felizia klippte sig och jag gick och köpte lite kläder till Jazmine. Var i störst behov av byxor i liten storlek, men det var inte det lättaste att hitta... Till slut blev det iaf 4 bodies och 2 par byxor. Blev även lite kläder till mig :-)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar