tisdag 17 maj 2011

Sjukstuga

Precis före läggdags i lördags slog nästäppan till hos Jazmine. Lillstackaren rosslar och hostar, hon förstår inte att man kan andas genom munnen också... Första två nätterna var inte roliga, fick knappt sova alls. Jazmine sov hyfsat men jag kan inte slappna av när det låter som att hon ska kvävas vilken sekund som helst :-( Men fadern i fråga hör inte sånt och sov så gott hela natten... Men är iofs bra att det är någon som är något så när utvilad och kan ta hand om Felizia.
Värre har det varit idag och igår - Roberts jobbdagar + att Felizia vaknade upp med feber igår. Jag hade sett fram emot lite lugn och ro och en möjlighet att sova ikapp lite när hon var på förskolan, men icke. Men vi har haft det bra ändå, spelat spel, tittat på film, m.m.
Igår låg febern mellan 38,1 och 38,6 vilket var ganska okej men idag har den stigit till 39,3. Men hon är förvånandsvärt pigg ändå och tjatar om ridningen :-) Är två timmar kvar så får väl se hur hon mår lite senare. Lektionen är bara 30 minuter, varav uppsuttet ca 15-20 min så blir hon inte sämre så orkar hon nog iaf. Bara hoppas regnet upphör lite till dess...
Vad gäller Jazmine så verkar det vara något bättre idag, inte lika rossligt och hostigt. Köpte Renässans igår men vet inte om jag tycker det hjälper så mycket. Jaja fortsätter ge det iaf, lite verkan kanske det har.
Sovit gott har hon gjort under dagen (och hyfsat i natt). Favoritsovplatsen just nu verkar vara i bilstolen, är nog skönt att halvligga när näsan är lite täppt:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar