onsdag 22 februari 2012

Hallå, snön - var är du?!

Kunde väl ha legat kvar februari ut i alla fall. Egentligen har jag väl inte jättemycket emot att det smälter bort, någon gång ska den ju göra det också, men blir väldigt trist när det regnar och sen fryser på. Halt så in i vassen har det varit här i Storvreta idag, ja i resten av länet också vad det verkar... Inte sett någon som halkat eller så idag men enligt Robert har det varit en hel del trafikolycksrapportering på radion. Och mamma, som jobbar på Ackis, sa att det kom in en hel del skadade, dock ingen allvarlig tror jag. Tydligen var det så pass mycket larm att det tog slut på ambulanser och på vissa ställen var det så halt att helikoptern fick rycka ut när ambulansen inte kom fram.
Får väl hoppas att isen också försvinner snabbt och att man slipper den förädiska "svarta isen".
Det tråkiga är bara att vi har planerat in en vintersportdag på jobbet om en vecka. Får nog ta och tänka ut en plan B tror jag...

Blir inte så mycket roligare än så i bloggen idag. Skulle väl kunna skriva lite om både det ena och det andra - barnen, renoveringen, livet i största allmänhet, t.ex. - men finns inte så mycket energi i huvudet så skulle säkert bara bli en massa blaj så lika bra att låta bli :-)

Men har varit duktig och vart på spinning i alla fall! Var mån, ons, lör förra veckan och mån, ons (hittills) den här veckan, känns i benen kan jag säga.

Tack och godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar