söndag 19 februari 2012

Myshelg

Den här helgen är verkigen sådär lagom som behövs för att vila upp sig inför en ny jobbvecka - inga jobbiga måsten, inga shoppingturer till stan utan bara ta det lugnt här hemma. Har blivit en hel del gos med Jazmine (måste ju ta igen det man missar i veckorna :-) )!

Såhär sov hon i en dryg timme igår eftermiddag

Felizia är inte lika gosig av sig (har inte riktigt tid...) men hon får föräldratid på andra sätt. I fredags blev det inte så mycket av den varan eftersom hon sov hos farmor och farfar, igår blev det mest tid med Robert då hon valde att följa med honom in till stan för att handla lite (okej vissa "var tvungna" att åka in till stan, men var inget måste...).
När hon kom hem var hon så trött att hon sov i soffan till det var middag. Men sen blev det lite mys i soffan med godis och melodifestival. Resultatet behöver vi ju inte kommentera mer än att jag är helt övertygad om att det måste vara FUSK, jag menar så många kan ju faktiskt inte rösta på något så uselt som bidrag nr 8, var ju mer prat än sång... Mirakel hette den visst...mirakulöst dåligt skulle jag vilja säga!

Några bilder och en film från förra lördagskvällen

Stor och liten dansar

Felizia var såklart tvungen att klä sig lika fint som de på tv samt hämta sitt munspel och spela med :-)

Kvällens gröt fick ätas framför tv:n...

"Ja, bra, duktigt!" (klappar händerna)


Just nu är Felizia och Robert i Björklinge på friidrott medan jag och Jazmine är hemma och leker och gosar (såklart!). När de kommer hem igen så blir det lunch innan ridhjälmen plockas fram - Felizia ska få åka ut och rida! Ilona och Linda följer också med :-) Nästa tisdag börjar ju ridningen igen för Felizia så bra att få öva lite före. Från och med den här terminen blir det lite mer "på allvar" för Felizia och inte lika mycket lek som tidigare. Hoppas det ska gå bra!
Verkar bli härligt ridväder idag! Skönt att det inte var igår de skulle rida...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar