fredag 24 februari 2012

Helg, igen!


Det har märkts på jobbet att det varit sportlov den här veckan - många lediga, men också många sjuka. Skönt att det varit lite lugnare men synd att tövädret gjorde att det blev både isgata och sjöar ute på gården, gick inte att vara ute riktigt så mycket som man hade önskat. Men annars kan jag inte klaga så mycket på mitt jobb (förutom lön och andra saker som bara politikerna kan påverka...) - får oftast vara ute minst ett par timmar per dag (det kalla och tråkiga vädret vägs sedan upp av vårens och sommarens alla soliga dagar), leka, måla, bygga med lego, spela spel m.m. (och för att ingen ska börja ifrågasätta verksamheten så, jodå mycket pedagogik vävs in i allt vi gör med barnen!)
Men hur bra man än trivs på jobbet så är helgen alltid lika välkommen :-)

Idag slutade jag dessutom tidigt så Robert och Jazmine kom och hämtade mig så åkte vi till IKEA för att köpa lite mer grejer till köket (socklar, lådavdelare, m.m.) Sen åkte vi till mamma för att hämta Felizia, som sovit där tors-fre. De hade hittat på en hel del skojigt: igår var de en sväng till Stadsbiblioteket och på väg till bussen gick de in på en leksaksaffär där Felizia fick välja ett pussel (självklart med en "prinsessa", Törnrosa tror jag det var). Igår em/kväll var det i princip bara pusslet som gällde, hon hade inte ens tid att baka kladdkaka... :-) Idag åkte de ner till Stadsparken och lekte i den uppfräschade lekparken.
Innan vi åkte hem med en väldigt trött tjej bjöds vi på gott fika :-)

Blev alltså en lugn kväll här hemma igår. Men ett bad (välbehövligt sådant :-) ) blev det i alla fall för Jazmine.





Imorgon blir det troligen ridning för Felizia och Ilona igen. Ska åtminstone åka ut till Ängeby så får vi se. Sen blir det lite lek här hemma. Kul! :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar