söndag 12 februari 2012

Vår söndag

Dagen började som vanligt på söndagar numer - friidrott i Björklinge. Även idag var det 3 stationer som var framplockade, vilket verkar passa Felizia (lekarna kan hon gärna vara utan, om hon själv fick bestämma). De fick göra kullerbyttor på långmatta, hoppa jämfota i rockringar, hoppa/krypa under häckar, klättra upp/ner i ribbstolar, svinga sig i rep, gå balansgång och springa slalom runt koner. Hoppas "träningarna" fortsätter lite i den här stilen ett tag så det inte blir för teknik- och tävlingsinriktat (som det var de första gångerna)!

När vi kom hem hann vi precis äta lunch och plocka i ordning lite (så gott det går i vårt kaos, men börjar bli van nu...) innan Adam (jobbarkompis till Robert), Kima och Léon kom och hälsade på.
Är så roligt att se hur Jazmine reagerar när hon träffar andra bebisar :-) Först var både hon och Léon lite avvaktande men sen pussades de, lekte, skulle ha samma sak, m.m. Gullungar!
Felizia kände sig nog lite "utanför" med två bebisar i huset och gjorde allt för att hamna i centrum... Det var mycket bus, "ska vi gå till mitt rum?", "titta på mig", m.m. :-)

Felizias halsband var populära


"Jag hade faktiskt den först!"

"Nä, jag!"

Söta Léon ger dockan en blöt puss

Puss på dig! :-)

Felizia visade sin princessklänning

Adam, Kima och Léon - tack för besöket och det goda fikat!

När de åkt hem passade vi på att klä på oss och ta en promenad i det fina vädret. Jazmine hann aldrig somna innan de kom, och hade bara sovit en kortis i bilen på väg till Björklinge, så det var en trött liten tjej vi klädde på och satte ner i vagnen. Hann inte mer än lägga henne tillrätta så sov hon.
Felizia har frågat om hon inte kan få komma och leka på gården vid förskolan jag jobbar på så vi passade på att ta en promenad dit. Där finns en klätterställning med en "skruvstång", klätternät, m.m som hon lekte en del i.



Stången tyckte hon först var lite läskig

Men när hon väl vågat åka en gång så blev det ytterligare några gånger



Hon hade tagit med hink och spade och bakade födelsedagstårta



Nya jobbvecka i morgon = nya friska tag! :-)



1 kommentar:

  1. Du skriver jämt så roligt :)
    Garvade ihjäl mig på halsbands ryckningen. Stackars Jazmine.
    Jag måste få puss bilden sen.
    ha det bra på jobbet i morgon:)
    Kram

    SvaraRadera