tisdag 14 februari 2012

Vilken cirkus

Att få tag i rätt diskho igår var ju lättare sagt än gjort... Den vi tittat ut på Bauhaus var slut och skulle ta 1,5 vecka att få in. Robert åkte runt till ett par andra ställen men hittade ingen som passade. Så blev till att jaga på nätet och på två Bauhausvaruhus söder om Stockholm (minns inte riktigt var) fanns den i lager. Men lagom drygt att åka dit tidigt på tisdagen.
Bänkskivorna skulle vi ju få tillsågade så Robert kunde hämta dem vid 7-8. Men körde ihop sig lite där också så skulle inte kunna gå att få klara förrän till lunch. Vad skulle då snickarna ha att göra idag...?
Men de sågade till och fäste några passbitar, borrade hål för handtag på skåpluckorna och fixade med lite annat smått och gott de kunde hitta (har man inte jobb så skaffar man sig...).
Robert kom på i morse att det finns ett Bauhaus i Västerås och åkte dit istället (är ju ofta lååånga köer in mot Stockholm och inte roligt att bli fast där när man är stressad). Där fanns rätt diskho! På väg hem får han höra att det saknas ca 2 m bänkskiva...vad göra? Jo han får vända mellan Västerås och Enköping och försöka få tag på motsvarande längd i rätt sort på Baushaus i Västerås. Och jodå, det lyckades! :-) Och plats i bilen fick den också.
Väl i Uppsala plockade han upp de andra bänkskivorna, lånade kärra och körde hem. Där blev det en sen lunch innan Felizia skulle hämtas. Sen bar det av till Bauhaus igen för att lämna kärran innan de äntligen var hemma igen. De åkte vid 8.40 och var hemma igen strax före 16 (och en kortis för lunch vid 14). Lång dag med andra ord.

Tur att man har flexibla snickare som tar sig för lite vad de tycker behövs göras. Blev väl visserligen en del som vi hade kunnat göra själva sen men då satt de inte sysslolösa i alla fall, och så blev det ju gjort också ;-)

Till råga på allt fick Jazmine feber igår kväll så stackars febriga lillskrutt fick kånka runt i bilen hela dagen och in och ut ur affärer. :-( Men inte mycket att göra, tyvärr. Nu på kvällen ligger febern runt 40 grader och hon har varit missnöjd hela eftermiddagen/kvällen och vill bara vara i famnen och gosa (mysigt!). Får se hur natten blir... Tur att jag börjar sent i morgon så Robert (och Jazmine) kan ligga kvar i sängen om det blir lite nattsömn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar