lördag 5 september 2015

Sista sommarbilderna?

Blir lite blandat med inläggen på bloggen, ibland handlar de om sådant som hänt ganska nyligen och ibland om sådant som hände för ett tag sedan. Men någon gång ska det väl bli ordning på det hela :)
Sedan så har jag ju de långa "berättelserna" kvar - Felizias Kirunatripp och vår vecka på Kreta. De kommer, jag lovar :)
 
När vi kom hem från Kreta så fick vi ju några sköna, varma dagar även här hemma. I tisdags var det 1 september - första höstmånadens första dag, vilket märktes på vädret ... Annat var det tisdagen före det, då var det soligt och varmt. Till och med så pass att jag, Robert och Winzton packade med badkläder och lite fika och åkte till Björklingebadet efter lunch.
 
 
Det var väl inte Medelhavstemperatur i vattnet direkt, men helt okej ändå :)  Winzton sov när vi kom fram, så jag och Robert turades om att bada (annars var tanken att W också skulle få plaska lite).
 


Väldigt klart och fint vatten!

Robert simmade ut till flytbryggan och klättrade upp i hopptornet. Han stod där lääääänge och väl ...
 
... innan han till slut tog mod till sig och hoppade
(dröjde till och med så länge att det inte fastnade på bild ;) men man ser plasket :) )
 
När Winzton vaknade fick han sitta med oss på filten och leka lite. Tränade på att sitta själv, utan stöd :)
 



 
Veckan innan, på Kreta, gick det lite si och så - hade inte alltid koll på balansen - men nu var han riktigt stadig (och har blivit ännu stadigare sedan dess)!
 
Antar att det där tyvärr var sista badet utomhus för i år. Men men, vi har ju fått ytterligare några soliga och varma dagar sedan dess - alltid något :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar