lördag 12 mars 2016

Håltagning och mellofinal

Hon vågade!!!
 
 
Svårt att se på bilden men det sitter ett örhänge i örat - ett riktigt!:)
Felizia valde först ut ett par turkosa, formade som en blomma, men de var tyvärr slut. Hon ville helst ha just blomformade så hon valde ett par rosa istället.
När vi åkte in till stan så var hon lite nervös och funderade över hur ont det skulle göra (Robert hade ju skrämt upp henne lagom mycket innan ... ;) ), men när det väl var dags så rörde hon inte en min - sååå duktig! Jag frågade henne flera gånger efteråt om det inte gjorde ont, men nejdå det tyckte hon inte.
Nu gäller det bara att sköta om öronen ordentligt så det läker fint.
 
Som belöning gick vi och fikade efteråt - tjejerna valde donut och jag en semla.
 
Och så har det varit Melodifestivalfinal! Robert är ju sisådär måttligt intresserad men tyckte ändå att Panetoz och Ace Wilder (och till viss del Oscar Zia) var helt okej. Mina och tjejernas gemensamma favoriter var Panetoz och Oscar Zia, sedan röstade de bl.a. på David Lindgren och Samir & Viktor medan jag var (är) svag för Robin Bengtsson.
Men så var det ju Frans som gick och vann, föga förvånande. Kände redan när vi såg honom uppe i Gävle att han skulle kunna segla upp som storfavorit i finalen, vilket ju också blev fallet. Tycker att låten är helt okej, men framträdandet är ju ganska så urtråkigt. Men men, behöver ju inte fundera över final eller inte, tur är väl det.
 
Annars har det blivit en del bakning idag, inför morgondagens kalas. Har lite kvar imorgon, men ska hinna med en liten sväng ut till Minton också. Får väl bli det fika det blir, helt enkelt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar