tisdag 8 mars 2016

Nybakad 9-åring!

För 6 dagar sedan skrev jag om när vi senast låg uppe på bb och snusade nyfödd bebis, idag blir det ett inlägg om den allra första gången. Eller ja, själva inlägget kommer ju inte handla om exakt det, men om hon som var anledningen :)
 
Idag (kl. 10.35 för att vara exakt) har alltså jag och Robert varit föräldrar i 9 år. NIO ÅR - hallå det är ju helt galet lång tid!!! Tänk att vår förstfödda "lilla" älskling nu är halvvägs till 18 - ännu mer galet!!!  Speciellt som de här första åren har gått så fort. Minns ju såväl förlossning, första tiden, inskolning på förskola, och typ allt annat som om det vore igår, eller iaf väldigt nyligen.  GALET var ordet för idag :)
 
Nyväckt födelsedagsbarn - GRATTIS!!!

Lite fika får man på sängen när man fyller år :)
(Felizia är ingen tårtälskare men muffins går bra :) )

Winzton togs direkt från sängen och in till firandet

Några paket på sängen blev det också
 
 
Efter en lång jobbdag stannade jag till och köpte lite goda munkar (en av Felizias favoriter) till kvällsfika

och så blev det lite fler presenter :)


Jazmine fick också en liten sak
 
Förutom kläder och lite annat så ska Felizia få åka och ta hål i öronen i helgen, något hon har väntat på, och längtat efter läääänge (vi sa för längesen att hon skulle få göra det när hon fyller nio). Får väl se om hon vågar ... ;)
 
I helgen, på söndag närmare bestämt, så blir det mer firande tillsammans med närmaste släkten - gissa om det är någon som ser fram emot det :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar