tisdag 6 november 2012

Bra helg, men nu...

I helgen hände inte så mycket. Robert jobbade visserligen men vi andra tog det mest lugnt. I lördags var det ridning för Felizia. Var hästbyte och hon fick Valle. De fick göra en styrbana där de övade på att styra (såklart ;) ), trava och att stå i kanonkula. I samband med banan fick de även lära sig en ny ridväg - volt tillbaka. På andra långsidan var det trav i lättridning.
Felizia hade en "lite-si-och-så-dag" - hon var lite ledsen i början, vågade inte riktigt säga åt Valle att röra på sig när han helt plötsligt stannade och var tyst under lektionen. Men efteråt såg hon iaf glad ut, och själva övningarna gick bra.
 


 
Som vanligt när Robert jobbar så var Jazmine inne och lekte med Valle, morfar och Lena. När Felizia var klar i stallet så gick vi oxå dit och de lekte för fullt ett par timmar - de lekte restaurang uppe i Elin och Peters och i Valles rum, busade lite i sängarna och lekte med bilar, bl.a.
 


 
Bus med morfar (som vänder runt J i en kullerbytta ner i sängen) :)
 
Det fanns en rolig förvaringslåda som man kunde gömma sig i
 
Valle har olika utklädningskläder, som Felizia lånade :)


Vi hann även med både lunch och lite fika innan vi for hemåt igen.

 
Ja så var det alltså i helgen, nu liknar det mer en sjukstuga här hemma... Jazmine var lite småhängig redan i söndags och natten till igår kom också febern. Och en rejäl förkylning. Så igår var första dagen sedan Jazmine började förskolan, för 2,5 månader sedan, som hon var hemma och var sjuk. Ja självklart var hon hemma idag också.
Igår sov hon en del på fm och var hyfsat pigg med alvedon/ipren i kroppen. Idag har hon varit sämre. Hon vaknade med HÖG feber och har varit ganska hängig trots alvedon/ipren. Emellanåt var hon dock lite piggare och hon och Robert (som varit hemma med henne) har läst, byggt lite med klossar, m.m. Nu på kvällen var hon väldigt tjock i näsan, hostig, rosslig och 39,5 graders feber, trots alvedon. Hoppas det hela vänder under morgondagen! Men snart kommer väl feberreaktionen på sprutan hon fick förra veckan...
 
En trött liten sjukling

 
Vi andra, iaf jag och Robert, har också förkylningar i kroppen. Börjar fundera på om jag har bihåleinflammation...usch, nej det vill jag inte ha! Så det glömmer vi ;)
 
I morgon är det friluftsdag på jobbet. Hoppas vädret är okej (dvs inte kall blåst och/eller regn), jag ska nämligen hålla i uteaktiviteter i 2 timmar på fm.
 


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar