torsdag 15 november 2012

Fotografering

Var fotografering för tjejerna på förskolan idag. De fick på sig fina, matchande klänningar i morse (eller okej då, likadana om man ska vara exakt... ;) ) och nya/nytvättade ytterkläder innan de gav sig iväg. Meningen var nämligen att gruppfotot skulle vara utomhus men det var tydligen för lerigt... Synd med tanke på det fina soliga vädret som ju var idag.
Robert var med under de enskilda fotona (är ett krav från förskolan, personalen vill inte ansvara för fotograferingen över huvud taget...) och det blev ett på var och ett av barnen samt ett syskonfoto. Ska bli kul att få mms-bilden sedan! Jazmine hade tydligen varit lite svårflörtad men Felizia var mer än glad :)
 
Det blev tyvärr ingen bild på tjejerna innan de gick imorse, men så här ser iaf klänningen ut som de hade (Jazmine hade alltså en likadan i sin storlek)
 
Fredag i morgon - härligt! När Robert jobbar brukar jag hämta barnen vid 14. I morgon blir det lite bakning när vi kommer hem, har planerat att göra dumlekakor och kladdkaka.
På lördag är det Felizias sista ridning för terminen. På eftermiddagen åker vi till mamma/mormor, där Felizia ska sova över - hon längtar :) Återstår att se vad de hittar på under söndagen innan jag åker och hämtar henne.
 
Så ser vår helg ut, i korthet. Men först en jobbdag till...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar