lördag 17 november 2012

Sista ridningen

Efter en natt med inte allt för mycket sömn så ringde mobilalarmet vid 7. Men idag var sista lördagen på lääänge som vi måste ställa klockan, iaf av just den här anledningen - var ju riddags för Felizia. Men idag var det alltså sista gången för terminen, lite tråkigt trots de tidiga morgnarna. Men vi får ta oss ut och rida lite då och då under upphållet (Elin: jag lovar!)

Hoppning med Valle var det idag. Först fick de skritta över "halvupplagda" bommar på stor volt, sedan var det trav på långsidan, men efter ca 3/4 skulle de vända över ridbanan (i trav) och styra över en bom som låg mitt på. Just det sista gick väl sådär, svårt att få Valle i trav. Men skrittövningen gick ju kanon! Och när Valle väl travade så gick ju den övningen också bra :)

På väg ut
 
Hindret de hoppade mot slutet av lektionen

Tack för idag, och för den här terminen, Valle!
 
Filmade en del under första övningen men ingen av filmerna vill läggas upp här på bloggen :/
 
Efteråt gick vi in till de andra och barnen lekte, som vanligt :) De lekte med bilar, lagade mat, klädde ut sig, m.m.
Sen var det lunchdags innan det var dags att plocka fram fikat vi hade med oss - äntligen! tyckte Felizia, som hade väntat på just fikat ända sen vi åkte i morse... ;)
Till fikat hade Elin kommit in plus att Johan och Sandra kom förbi. De har förresten blivit tomt- och husägare idag - grattis!!! De ska bygga ett kanonfint hus (är bara liiiite avis... ;) ).
 
Lite lekbilder

 
Jazmine hittade en rolig, barnvänlig låda i köket

 
Sen var det snabbt hem för att byta om och packa sen bar det av in till stan - Felizia skulle ju sova hos mormor. Vi blev bjudna på fika (mycket onyttigt idag...men men så blir det ibland :) ) och tjejerna lekte en stund, eller blev ganska länge, innan jag och Jazmine sa hejdå till Felizia och mormor och for hemåt. För att öka på mängden med onyttigt så blev det dessutom pizza till middag :)
 

Jazmine fick låna mormors ficklampa - spännande!



 
Robert jobbar så blir bara jag och Jazmine i morgon under dagen. Får se vad vi hittar på. Men ska nog ta det så lugnt det bara går med tanke på att det har blivit ganska dåligt med sömn under veckan.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar