tisdag 25 december 2012

Juldagen 2012

Blev en lugn start på dagen idag också - Jazmine lyckades ta sovmorgon för andra morgonen i rad - jippie! - och Felizia kom inte upp förrän vid 10. 30... Men inte hjälpte all sömn den här gången heller - febern låg på 39 :( Kollade upp på nätet om närakuten har öppet i julhelgen, vilket de verkar ha (ringer jag 1177 så hänvisar de bara till barnakuten (de gjorde det i söndags pga magontet, men det är bättre nu) och där är man ju inte så sugen på att sitta, vet ju att det inte är sååå akut), så eftersom hon fortfarande har en temp på 39 och är rejält hängig så blir det en tur dit i morgon (Robert är ledig, ville inte åka med båda barnen själv idag). Hoppas hon kan få penicillin så hon snart blir bättre!
 
Idag hade vi lite julfirande hemma hos Roberts föräldrar. Vi bjöds på god mat i form av anka, potatis och svampsås (skönt att slippa julmaten!). Till efterrätt blev det plum pudding med glass och vaniljcreme fraiche.





Men före desserten körde vi lite julklappsutdelning :)
 
 
Farfar får hjälp av en liten tomtenissa :)

Väntar på paket

Äntligen får man börja öppna :)

 
Felizia hjälper Linda med paketöppning

Felizia fick bl.a. örhängen (clips) med Askungen på - fina tjejen!
 
Felizias ork gick upp och ner under kvällen. Vi tänkte åka hem efter desserten för att hon skulle få sova, men helt plötsligt hittade hon nya krafter så vi stannade ett par timmar till.

Känner på Lindas bebismage - snart ska Felizia och Jazmine få en liten kusin!

En liten tröttis gosar med speldosan :)
 
I morgon blir det som sagt en tur till närakuten med Felizia. Det är också dags att fira jul med mamma/mormor! Där slipper jag också julmat till middag - jippie! :)
 
Önskar alla en god fortsättning!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar