lördag 27 augusti 2016

Första förskoledagarna

Så har Winzton gjort sina tre första dagar på förskolan. Har ju visserligen varit ganska korta dagar såhär långt men han har hunnit känna på att leka ute och inne, haft sångsamling, ätit lunch (2 dagar) och vilat (1 dag). Överlag så har det flutit på bra och Winzton kommer nog trivas jättebra när han vant sig lite mer. Leken har funkat bra hittills (speciellt inne där han utforskar och/eller leker med lite av varje, men varit lite mer avvaktande ute - sandlådan är dock kul att vara i) och han har gått ifrån oss flera gånger och "lekt" med andra barn eller utforskat lite på egen hand. Verkar också acceptera personalen och låter de visa honom saker, hjälpa honom, osv.

Bilder från första dagen







Trötter somnade snabbt i vagnen på väg hem efter första dagens 2 timmar

Provar regnkläder inför kommande utelek i/efter regn

Första lunchen (i torsdags) gick ju ... inte så bra. Winzton var nog jättetrött då och var mest på "skrik-och-släng-humör", trots att det var pannkaka som han ju faktiskt brukar äta. I fredags hade det dock gått lite bättre. Han tokvägrade visserligen att smaka på chili con carne men fick i sig en del matvete åtminstone. I fredags var det även dags att prova på att vila, vilket hade gått bra. Robert sa att W somnat efter ca 10 min och sedan sovit i ca 2 timmar, trots att det stundtals var ganska oroligt och skrikit därinne.

På måndag är det dags för dag 4, men då kommer vi lite senare då Winzton har 18-mån.kontroll på bvc på fm. Får se hur länge vi stannar på förskolan sen, men borde ju bli över mellanmålet den här gången i alla fall.

Vår stora lilla kille <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar