tisdag 1 mars 2011

Ridpremiär!

Idag var det då dags - för Felizia att börja rida! Hon har pratat om det mycket de senaste dagarna men var väl inte direkt eld och lågor när vi skulle åka, trött antar jag. Men i morse, när hon och Robert gick till förskolan, trodde hon att hon skulle åka ut till Elin och rida med en gång (det var ju tisdag!). Men gick tydligen bra att lämna ändå.

När vi kom fram gick hon runt och tittade på hästarna och var pigg och nyfiken. Men när lektionen började och Elin ställde lite frågor och de skulle få hälsa på hästarna så blev hon blyg och ville ingenting och gick till mig eller Robert (till och med till en annan mamma, men var nog ett misstag :-) ).
Sedan fick de äntligen veta vilken häst de skulle få borsta och rida lite på! Felizia fick Nisse, som hon ridit på några gånger förut. Nu blev hon lite mer framåt och gick och hämtade borstar, letade upp rätt (Elin hade presenterat och visat piggborsten) och gick in till Nisse. Felizia tyckte det räckte med en snabborstning :-)
På med sadel och träns och så ut en liten sväng på ridbanan. De hann med att skritta ett par varv innan lektionen var slut. Felizia verkade nöjd när hon och Robert ledde tillbaka Nisse in i stallet.
Innan vi åkte hem blev det lite lek med Zelda (som också går i gruppen) i snöhögen.

Några bilder och en film på Felizia och Nisse







Nästa tisdag blir det både ridning och 4-årsdag för Felizia :-)


1 kommentar: