torsdag 17 mars 2011

Vecka 36!

Förkylningen har inte riktigt släppt taget om mig än men har iaf blivit lite bättre. Trött är jag men inte så farligt som det var förra veckan. Men ska bli skönt med helg snart! Skulle gärna sluta jobba redan nu men har väl inte direkt något annat val än att jobba på ytterligare några veckor. Men är ju inte alla som tycker att jag ska fortsätta jobba, tydligen...

Var på mvc igår och denna gång var bt bättre, undertrycket låg på 75 så ingen fara för havandeskapsförgiftning. Men ska fortsätta vara uppmärksam på ev. huvudvärk och svullnad. Övriga kontroller var också bra - hjärtslag: 132, sf-mått: 32. Magen hade alltså växt 2 cm på bara en dryg vecka. Bebis hade sjunkit ännu mer men var inte helt fixerad än, men näst intill. 2 veckor till nästa besök.

Felizia är inne i en jobbig, och väldigt trotsig period just nu (eller kanske inte bara just nu... ;-) ) och visar sitt "härliga" humör från morgon till kväll. Hoppas det lugnar sig lite snart! :-) Tålamodet och orken som relativt höggravid finns tyvärr inte i så stora mängder som man skulle kunna önska. Men bara att försöka bita ihop!

Nu ska jag avnjuta lite frukt och glass i soffan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar