måndag 8 oktober 2012

Härliga höst!

Ska vädret vara såhär så får gärna hösten hålla i sig lääänge :-) Har ju varit alldeles underbart ute de senaste dagarna! Var visserligen lite väl kallt i lördags morse men temperaturen steg ju snabbt med solens hjälp och det var riktigt behagligt.

Felizia fick feber (drygt 39 grader) i lördags kväll så blev en lugn dag igår. Febern var borta när hon vaknade men hon var trött och ville inte ha någon frukost. Men vi tog oss ut i det härliga höstvädret en stund efter jag och Jazmine hade ätit frukost, Felizia tog med en smörgås i en påse (som hon sedan satt i solen och åt).
 
Felizia ville gå till skolgården

 
 




 

 
 
 
Roligt när storasyster tar fart!
 
Den här veckan flyttar idrotten in (på jobbet), vilket känns i kroppen, på ett negativt sätt... Är ju van vid att vara ute hela (eller en väldigt stor del) av dagarna och få en massa frisk luft så är en aning tung i huvudet nu på kvällen. Och ljudvolymen inne i hallen ska vi ju inte prata om... Så tur att jobbet som sådant är så roligt att man står ut ändå! :-)
Apropå jobbet så har jag nu jobbat 2 månader i Bälinge och har således bara drygt 2 (2,5) månader kvar, vad jag vet. Men det blir intensiva månader med skrifliga omdömen för 304 elever och betyg för 36. Men bara att "gräva ner sig" för att få allt klart.
Ser fram emot jullovet sedan :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar