måndag 5 september 2011

Cirkus, födelsedagsfirande, omklippning, kompislek

Förra veckan hände det en hel del, men tyvärr var jag för trött (och i viss mån för upptagen) för att skriva så mycket om det.
Här kommer därför en sammanfattning:

Måndag: Klippdags för Felizia, som jag ju redan skrivit om. Fortsättning följer under onsdagens rubrik.

Tisdag: Felizia hämtades vid två och vi åkte in till Gränby C för att lämna över Felizia till mamma - de skulle gå på Cikrus Skratt. Besöket hade varit uppskattat av Felizia. Det var clowner, pratande skor, småhästar och hundar, bl.a.


Onsdag: Feliizia sov hos mamma så var bara jag och Jazmine hemma till frukost (Robert jobbade). Efter frukosten gjorde vi oss i ordning och tog bussen till mamma. Där väntade fördeldagslunch - mamma fyllde nämligen 60 år denna dag - GRATTIS GRATTIS!
Efter lunchen promenerade vi upp till Gränby C. Felizia skulle nämligen få sin omklippning som jag "ordnade" på tisdagen. Frisören var faktiskt trevlig och det var inga problem att få komma och klippa om. Nu blev det lite mer som vi tänkt från början och Felizia var så nöjd :-)

Under tiden Felizia klippte sig fick mamma sin födelsedagspresent - fotvårdsbehandling i form av fiskspa med efterföljande fotmassage. Verkade uppskattat :-) Jag måste prova fiskspa någon gång!
Klippningen blev klar före fotbehandlingen så vi satt och väntade en stund.


När allt var klart gick vi tillbaka till mamma där Robert mötte upp. Vi blev bjudna på en massa smaskigt fika!




Felizia har ett dockskåp (mitt gamla) där som hon älskar att leka med. Hon möblerar om och leker med de små dockorna :-)


Här ser man lite bättre hur frisyren blev till slut




Torsdag: Återigen dags att ta bussen. Denna gång för en lekeftermiddag hos Nils och Molly. Vi möttes upp utanför deras förskola innan vi gick hem till dem. De lekte med bilar, lagade mat och hade någon typ av mamma-pappa-barnlek i Moas och Robbans säng.


Fredag-söndag: Kryssning till Helsingfors

Antal besök på Gränby C denna vecka: fyra (4) stycken :-)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar