tisdag 20 september 2011

Tisdag

Jazmine hade en vaken period mellan 4-6 i natt (eller morse kanske man ska säga) så hon sov glatt vidare hela morgonen vilket resulterade i att hon fick åka vagn i pyjamas när vi lämnade Felizia. :-) När vi kom hem fick hon torr blöja, vanliga kläder och äta lite frukost innan det var dags att ge sig av igen. Elin och Valle kom och hämtade upp oss för en tur till Thuns.
Blev inte alltför mycket som följde med hem. Felizia fick ett par jeans och dockkläder till en av sina dockor. Till Jazmine blev det en body på rea, 4 dreggellappar, 5 par strumpor, en snutte och 3 bitleksaker. Kanske lite orättvis fördelning... Men ska försöka ta oss dit snart igen (torsdag?) och prova ut skor till Felizia så blir nog bra ändå :-)
Tisdag är ju lika med ridning för stortjejen. Idag var det hästbyte och hon fick Valle (som hon hoppades på)! Under lektionen skulle de låtsas vara Pippi Långstrump. De red utan stigbyglar, fick prova på att rida både baklänges och liggandes på mage. På slutet fick de även ställa sig upp i sadeln! Felizia var modigheten själv och ville inte att jag skulle hålla (men det gjorde jag nästan hela tiden ändå :-) ).
 
Sedan var det bara hem och vända för Felizia - övernattning hos farmor och farfar väntade. Det var en trött tjej som blev lite mammig och pappig när det var dags att åka. Robert ringde för en stund sen och checkade läget men allt var så bra så. De hade inte åkt långt innan hon började babbla på om både det ena och det andra i bilen :-)
Så nu hoppas vi på att lilltjejen sover ordentligt så man inte behöver gå upp vid 7 imorn (som vi gör när Felizia ska till förskolan).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar