måndag 24 oktober 2011

Borta bra men hemma bäst

Onsdag-fredag förra veckan hade vi ju en golvkille här som slipade, lutade och oljade våra golv i hall/allrum och kök. Onsdag och torsdag kunde vi komma hem kvällstid men fredagens oljning och polering gjorde att vi var tvungna att sova borta fredag-lördag.

I onsdags var Felizia på förskolan fram till lunch innan vi hämtade henne för att åka in och göra diverse ärenden i stan (kollade kakel, diskbänkar, m.m.). På eftermiddagen våldgästade vi mamma :-)

I torsdags åkte vi iväg tidigt för att lämna bilen på service. Felizia var hängig så vi åkte hem till Roberts föräldrar för att äta lunch. När vi tempade stortjejen visade det att hon hade 38,5. Gick och läste saga sedan somnade hon och sov nästan 2 timmar! Det händer bara när hon är sjuk. På kvällen hade febern stigit till dryga 39...


Det var en febrig och hängig tjej som, trots det, vaknade tidigt på fredagen. Vi gjorde oss i ordning för att åka till mamma efter frukost. Tack vare att vi kunnat låna bil av pappa slapp vi ta bussen - tack! Dagen flöt på ganska så bra och febern försvann under dagen!
På kvällen delade vi på oss och jag och Jazmine var kvar hos mamma för att sova där medan Robert och Felizia åkte till hans föräldrar.

Hemma hos mamma/mormor i fredags




På lördagen åkte jag och Jazmine till Årsta för att hämta Felizia. Innan vi åkte hem tog vi en promenad till en lekplats i närheten.



Min modiga och duktiga stora tjej!




Kändes skönt att komma hem, även om det var (och är) en del att städa efter golvrenoveringen. Men golven blev fina!





1 kommentar: